Een overkapping laten plaatsen in Rotterdam? Wij helpen u graag verder! BOB Totaal werkt enkel met kwaliteitsproducten en eigen montagepersoneel om uw overkapping te monteren in Rotterdam. Kijk snel op onze website voor meer informatie over een overkapping in Rotterdam!

Terrasoverkapping, tuinkamer of veranda? Vergroot uw terrasseizoen, woongenot en tevens de waarde van uw woning met onze overkappingen. Op een mooie winterdag heerlijk onder een terrasverwarmer een boek lezen of een drankje drinken. BOB Totaal heeft een breed assortiment met enkel kwaliteitsproducten en werkt met zeer ervaren montage personeel. Wij garanderen topkwaliteit en bieden een garantie van 10 jaar op uw overkapping!

De meeste overkappingen zijn in 1 dag vakkundig geplaatst. Daardoor zit u niet dagen in de rommel en kunt u snel van uw overkapping of tuinkamer in Rotterdam genieten!

BOB Totaal is  ervaren met het plaatsen van overkappingen zoals luifels, overkappingen voor het terras of voor gebruik als carport. Onze leverancier is al ruim 15 jaar marktleider op het gebied van overkappingsystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Hun producten zoals carports, terrasoverkappingen, luifels, rookruimtes en windschermen kenmerken zich door kwaliteit, veiligheid en oog voor praktische details. Deze producten worden vervaardigd uit aluminium, afgewerkt met een poedercoating volgens de Qualicoat normen. Hierdoor kunt u uit ca. 200 RAL-kleuren een passende kleur voor uw overkapping kiezen. De kap bestaat uit gehard veiligheidsglas in de kleur transparant. Eventueel kan het glas worden uitgevoerd in een aantal kleuren, tevens kan het glas worden uitgevoerd met een zonwerende functie.

Neem snel contact met ons op voor een advies op maat voor een overkapping in Rotterdam!