Referenties van klanten

BOB TOTAAL levert vakmanschap en kwaliteit. Plaats hier uw reactie!

 

Reacties
 1. Fam. Nieuwenhuizen

  Plaatsen schuifpui in Utrecht. We kunnen niet anders dan positief zijn! Erg goed meegedacht, en met een heel duidelijk voorstel en (goede) offerte gekomen (inclusief tekening). Zeer nette uitvoering van de werkzaamheden, werkplek ook heel netjes achtergelaten. De afspraken zijn altijd heel strikt nagekomen (werkzaamheden waren zelfs eerder voltooid dan gepland). Kortom, wat ons betreft een echte aanrader!

 2. Fam. Liefhebber, Leerdam

  kunststof kozijn plaatsen van 2,16 bij 85
  Zeer aardige man hij heeft bij ons met zijn mannen het boeiboard vervangen, een kunststofkozijn geplaatst en het platte dak vervangen en regenpijpen geplaatst. Ze hebben het klusje geklaard met 6 uurtjes werken met zijn 3tjes. Platte dak ziet er heel goed uit, kozijn ziet er netjes uit en het boeiboard ziet er netjes uit. Prima werklui, ze hebben plezier in hun werk en werken ook snel.

 3. Mevr. Vledder, Rotterdam

  Vervangen van mijn tuindeuren door kunststof kozijnen

  De prijs is wat aan de hoge kant maar daar is het resultaat ook naar. Ik heb mijn sleutels afgegeven en zo konden zij aan de slag: dat werkte erg prettig. Het was binnen 2 dagen gefixt. Mijn omgeving was ook erg enthousiast over het resultaat. De service is erg goed!

 4. Dhr. Meulman, Rotterdam

  badkamerkozijn en kozijnen in dakkapellen

  Goede offerte, altijd alles volgens afspraak, het werk is netjes en met oog voor detail uitgevoerd. Aansluitend opdracht verstrekt voor het vervangen van beganegrond kozijnen inclusief het glas in lood plaatsen tussen nieuw isolatieglas.

 5. Rotterdam Overschie

  Kunststof kozijn plus raam zetten in badkamer.

  Vriendelijk, deskundig en het resultaat is erg mooi geworden. Bedankt!

 6. Mevr. van den Hurk, Utrecht

  vervangen kozijnen
  Bob is niet de goedkoopste maar wel de vertrouwenwekkenste vakman. Vandaar dat hij de opdracht kreeg. Hij was snel beschikbaar, werkt secuur en het door hem afgeleverde werk ziet er netjes uit. We zijn erg tevreden met de door hem geleverde kozijnen!

 7. Fam. Herwijnen, Werkendam

  Vervangen badkamerraam, aansluitend badkamer renoveren.
  Bob is een gezellige, sociale kerel en een goede vakman die als eerste ons kozijn perfect geplaatst heeft en aansluitend de badkamer grondig renoveerde. Dat leverde een prima eindresultaat op waar wij zeer tevreden mee zijn. Deze klusser is een aanrader.

 8. Fam. de Jong, Den Haag

  Eén van onze Velux dakramen was kapot. Bob Totaal ingeschakeld en met het doorgeven van de type aanduiding van Velux kwam Bob langs met een nieuw raam en was binnen 3 uur het dakraam met omlijsting vervangen. Alles tot volle tevredenheid. Vakman.

 9. Joop van Rijnsoever

  Beste Bob,

  N.a.v. je bezoekje van vorige week bij ons thuis vroeg je ons om een mailtje te sturen over de veranda die je geplaats heb.

  Ik ben verrast door mijn vrouw met een tuin metamorfose door Rob’s grote tuinverbouwing.
  Hierin is door Bob Totaal een veranda geplaatst.
  Dit was een droom van me om een veranda te hebben om bij minder weer toch buiten te zitten.
  Het is een degelijke en mooie veranda geworden en hebben nog nooit zoveel buiten gezeten.
  Bob je veranda is TOP.

  Met vriendelijke groet,
  Joop van Rijnsoever

 10. Fam. van Spaandonk

  Bobtotaal heeft bij ons een op maat gemaakte terrasoverkapping geplaatst. Ondanks de zeer slechte weersomstandigheden hebben de heren toch doorgewerkt. De terrasoverkapping ziet er zeer netjes uit waar we zeer tevreden over zijn. De latere lekkage door de slechte weersomstandigheden tijdens de bouw heeft hij correct en netjes opgelost.
  Ik kan dit bedrijf bij u aanbevelen.

 11. Zaltbommel 30 mei 2015

  Na een email en een berichtje dat we een kleine opening in de carport hadden is dit na 1 week en op zaterdag middag gerepareerd .
  We waren niet thuis maar op camera werk gezien dat dit klusje toch nog een uurtje heeft geduurd.
  Het ziet er erg netjes uit en wij zijn zeer blij met zo’n goede service.
  Dank u wel Bob Totaal